Menu
  • Boekhoud- en fiscaalkantoor IM BV
  • Slijperstraat 31 8840 Oostnieuwkerke Tel : 051/69 74 92 Gsm : 0473/89 68 58
  • info@imaccountants.be
  • ITAA 50.149.000 Ond.nummer : BE0827.750.092 IBAN : BE13 6528 1346 6839 BIC : HBKABE22
iM helps you make
the iMpossible possible
  • Kantoor IM Accountants Oostnieuwkerke
  • Kantoor IM Accountants Oostnieuwkerke
  • Kantoor IM Accountants Oostnieuwkerke
  • Kantoor IM Accountants Oostnieuwkerke

Meer informatie omtrent iM sparren of voor uw eerste afspraak?  Neem contact op met Isabelle Montmorency.

isabelle@imsparren.be

iM sparren - sparren voor ondernemers

Beste iM’er

Graag stel ik jullie de jongste telg binnen iM voor: iM sparren!

Ik, Isabelle, neem je kort mee in mijn eigen verhaal.
Vele jaren terug, was ik topsporter: judoka. Een veerkrachtige sport waarbij je letterlijk moet opstaan na elke val. Zowel nationaal als internationaal toerde ik rond. Focus. Doelgericht. Competitie. Trainen, trainen en nog eens trainen. Veel alleen, maar ook vele uren samen met een oefenpartner - sparringpartner. Deze mindset vormt mij tot de dag van vandaag. Sporten en ondernemen matchen op vele vlakken. Misschien word ik wel jouw sparringpartner, klankbord, ...?

I. Waarom?

Ondernemen is een eenzaam beroep. Vaak begrijpen andere mensen niet welke zorgen een ondernemer heeft, want zij krijgen gewoon elke maand automatisch hun salaris overgemaakt. Familieleden en vrienden begrijpen vaak niet wat er allemaal bij het ondernemerschap komt kijken. En u als ondernemer wil ze niet elke keer lastig vallen met uw vragen, zorgen of ideeën en plannen.

Sparren op het gebied van ondernemen, kan dus erg motiverend zijn.

Eens per maand of eens per kwartaal een goed gesprek, feedback krijgen op uw plannen en producten, cijfers bespreken en analyseren en brainstormen over nieuwe mogelijkheden, ... Dàt zijn de conversaties die u als ondernemer nodig heeft!

Ik, Isabelle Montmorency, van iM kan deze sparringspartner voor u als ondernemer zijn!

II. Werking?

U sluit een sparcontract af en heeft daarmee recht op drie gesprekken van anderhalf uur met mezelf. Tijdens deze conversaties worden diverse topics besproken: de cijfers en resultaten, uw toekomstplannen, de trends in de markt en de veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving. We kijken samen naar de visie en het beleid van uw bedrijf voor de volgende kwartalen en koppelen dat aan jouw work-life balans.

III. Voor wie?

Zowel voor starters als ervaren ondernemers.

IV. Timemanagement?

Hoeveel tijd kost het sparren? Reken zes uur voor de gesprekken. Plus uw voorbereiding daaraan. De gesprekken vinden plaats op een door u gekozen locatie. En nadien maakt u tijd vrij om verdere acties en ideeën uit te werken.

V. Duurzaam!

Heeft u tussentijds behoefte aan een mening, of gebeurt er iets bijzonder? Dan kunt u altijd per mail of telefonisch contact opnemen. Ik ben op de hoogte van uw plannen en ken uw bedrijf goed. Ik sta dus klaar om te helpen. Door mijn betrokkenheid kunt u tussentijds ook mailtjes verwachten met tips, ideeën of informatie.

VI. Kostprijs?

Het jaarlijkse contract kost €1100,00 (excl. BTW en reiskosten €0,50 per kilometer). Tussentijdse mails en telefoongesprekken zijn inbegrepen. Mochten er meer adviesuren nodig zijn, dan kunnen deze gewoon ingehuurd worden. U krijgt ze bovendien tegen een lager contracttarief, het gereduceerde uurtarief van 100,00€ per uur excl. BTW.

VII. Klaar voor de spar-start?

Neem voor uw eerste afspraak contact op met Isabelle Montmorency per mail: isabelle@imsparren.be.

Ondernemende groet,
Isabelle.